ZEKER WONEN

Samen bouwen aan uw toekomst

Antoni Gaudí vond dat architectuur moet voldoen aan de noden van de bewoners. Zeker Wonen koestert dezelfde ambitie. Maar er is meer. Want wonen moet ook beantwoorden aan huidige en toekomstige eisen. En dat in de breedste zin van het woord.

Vandaag staat duurzaam bouwen en ontwikkelen volop in de kijker. Het gebruik van hedendaagse technieken, in combinatie met een eigenzinnige stijl, geeft een meerwaarde aan architectuur. Maar ook de nodige aandacht voor groen en water, of mobiliteit, … dragen bij tot de ideale woning

40 jaar ervaring

Onze visie

Als algemeen aannemer leggen we ons voornamelijk toe op de ontwikkeling van residentiële woningen en appartementen. Daarnaast kunnen we bogen op vele decennia – sinds 1979 – ervaring met nieuwbouw en renovatie op maat. We houden daarbij rekening met alle denkbare eisen van de bouwheer.

In de beide gevallen hechten we veel belang aan kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit om steeds tot de beste oplossing voor onze klant te kunnen komen.

Als projectontwikkelaar zijn wij voortdurend op zoek naar kleinschalige woonprojecten, verkavelingen en appartementen. Ook hier stellen we meerwaarde voorop. Enerzijds voor de grondeigenaars waar we streven naar optimaal rendement. Anderzijds proberen we voor de toekomstige kopers op alle vlakken de principes van duurzame ontwikkeling te realiseren.

Bent u zelf in het bezit van (verkavelbare) grond of een woning die rijp is voor de sloop? Neem dan contact op met ons en wij bespreken samen de mogelijkheden.

Koop-bouw of verbouwplannen

Waar kunnen we U mee helpen?

Als projectontwikkelaar en algemeen aannemer leggen we ons voornamelijk toe op kleinschalige residentiële projecten. Daarnaast kunnen we bogen op vele decennia – sinds 1979 – ervaring in nieuwbouw en renovatie. We houden daarbij rekening met alle denkbare eisen van onze klant.

Te Koop

Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een kwalitatieve nieuwbouwwoning of duurzame investering. Wij ontzorgen u graag met ons huidig aanbod aan nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw

U heeft zelf bouwplannen? Een stuk bouwgrond? Al of niet een eigen architect … Wij begeleiden u graag in het volledige bouwproces en adviseren u in de eindeloze mogelijkheden volgens uw wensen en budget.

Renovatie

Verbouwen van een woning vraagt heel wat vakmanschap en coördinatie. Ook hier ontzorgen wij u graag tijdens het volledige proces.

Projectontwikeling

Bent u zelf in het bezit van (verkavelbare) grond of een woning die rijp is voor de sloop? Wij zoeken steeds opportuniteiten om nieuwe kwalitatieve projecten te ontwikkelen.

BOUWPLANNEN?

Contacteer Ons

Heeft u een grond en wilt u er op bouwen? Op zoek naar een nieuwbouwproject? Of verkoopt u een projectgrond? 

 

Geef ons een seintje. Wij maken graag tijd om uw plannen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij respecteren uw privacy. Lees hier hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Hou me op de hoogte

Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Maecenas faucibus mollis interdum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh.