TE KOOP

Onze projecten in verkoop en ontwikkeling

Binnenkort
Het complex zal aandacht geven aan de laatste nieuwe technieken in combinatie met een hoogwaardige en complete afwerking. Ieder appartement beschikt over een ruim terras. Daarbovenop zal u kunnen genieten van de mooi aangelegde tuin en gemeenschappelijke binnenruimte. In totaal voorzien we 33 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en twee commerciële kantoorruimten.

GENT (OOSTAKKER)

Nieuwbouwproject te koop

Nieuwbouw appartementen en commerciële ruimten

Momenteel ontwikkelen wij een nieuw project te Gent (Oostakker) langsheen de Antwerpsesteenweg. De locatie is uitermate geschikt voor wie een snelle verbinding zoekt met de E40 en E17. Tevens bevinden we ons op een boogscheut van Gent centrum welke perfect met de fiets of openbaar vervoer bereikbaar is.

of

Lancering
Energiezuinige woningen, uitgerust met warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D, … en een hoogwaardige interieurafwerking die volgens uw eigen smaak kan worden ingericht. De woningen zijn ingedeeld met een ruime woonkamer en keuken alsook de mogelijkheid om een bureau-ruimte te voorzien. Op de verdieping zijn steeds min. 3 slaapkamers voorzien waarvan 1 met dressing en een volwaardige badkamer met inloopdouche en bad. Volgens uw eigen noden kan de zolder steeds verder worden afgewerkt en extra slaapkamer of hobbyruimte worden voorzien. De vaste trap is reeds voorzien en op die manier kan de woning steeds “meegroeien” met jouw gezinssituatie.

Dentergem

Nieuwbouw te koop Dentergem

2 Halfopen woningen

Nieuwe ontwikkeling, landelijk gelegen nabij Dentergem met alle voorzieningen in de buurt, … In totaal zal dit project 4 woningen omvatten. Interesse, contacteer ons of blijf ons volgen.

of

Realisaties

Recent gerealiseerde woningen of projecten

Misschien is het nét dat wat u zoekt of heeft u een andere smaak? Over smaken en kleuren valt niet te discussiëren. Maar wij zijn fier op ons werk en delen deze inspiratie graag met u. Heeft u vragen, plannen, … gezien wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op.

INTERESSE?

Contacteer Ons

Heeft u interesse in één van onze nieuwbouwprojecten? Geef ons een seintje. Wij maken graag tijd om alle details en mogelijkheden te bespreken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij respecteren uw privacy. Lees hier hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.