TE KOOP

Onze projecten in verkoop en ontwikkeling

Laatste Woning
Minimalistische architectuur met veel licht, een groot ruimtegevoel en laag energie verbruik. De woningen zullen worden voorzien van alle nieuwste technieken en doorgedreven isolatie, in combinatie met een hoogwaardige afwerking.

Lochristi

Nieuwbouwproject BOSKAPEL

3 minimalistische nieuwbouw villa's

LAATSTE WONING TE KOOP Residentieel villa project bestaande uit 3 vrijstaande minimalistische woningen met focus op energiezuinig wonen en luxueuze afwerking.

of

Uitverkocht
We streven naar een moderne architectuur met veel licht, een groot ruimtegevoel en laag energie verbruik. De woningen zullen worden voorzien van alle nieuwste technieken en doorgedreven isolatie, in combinatie met een hoogwaardige afwerking.

Lede

Nieuwbouwproject LETHA

2 halfopen gezinswoningen

LANCERING: Project bestaande uit 2 moderne gezinswoningen in halfopen bebouwing. Het project is gelegen aan de rand van een bestaande residentiële wijk nabij het station van Lede.

of

Laatste Woning
REEDS 50% VERKOCHT. Energiezuinige woningen, uitgerust met warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D, … en een hoogwaardige interieurafwerking die volgens uw eigen smaak kan worden ingericht.

Dentergem (Markegem)

Nieuwbouwproject MARKEGEM

2 halfopen nieuwbouw woningen

LAATSTE WONING: Energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 4 ruime halfopen woningen in klassieke stijl. Interesse, contacteer ons of kijk snel verder op onze site.

of

Uitverkocht
Energetische renovaties, uitgerust met warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem, isolatie, … en een hoogwaardige interieurafwerking die volgens uw eigen smaak kan worden ingericht.

Dentergem (Markegem)

Renovatieproject Markegem

2 halfopen energetische renovaties

Energetische renovaties bestaande uit 2 ruime halfopen burgerwoningen op grote percelen grond. Interesse, contacteer ons of kijk snel verder op onze site.

of

Binnenkort
Het complex zal aandacht geven aan de laatste nieuwe technieken in combinatie met een hoogwaardige en complete afwerking. Ieder appartement beschikt over een ruim terras. Daarbovenop zal u kunnen genieten van de mooi aangelegde tuin en gemeenschappelijke binnenruimte. In totaal voorzien we 33 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en twee commerciële kantoorruimten.

GENT (OOSTAKKER)

Nieuwbouwproject te koop

Nieuwbouw appartementen en commerciële ruimten

Momenteel ontwikkelen wij een nieuw project te Gent (Oostakker) langsheen de Antwerpsesteenweg. De locatie is uitermate geschikt voor wie een snelle verbinding zoekt met de E40 en E17. Tevens bevinden we ons op een boogscheut van Gent centrum welke perfect met de fiets of openbaar vervoer bereikbaar is.

of

Realisaties

Recent gerealiseerde woningen of projecten

Misschien is het nét dat wat u zoekt of heeft u een andere smaak? Over smaken en kleuren valt niet te discussiëren. Maar wij zijn fier op ons werk en delen deze inspiratie graag met u. Heeft u vragen, plannen, … gezien wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op.

INTERESSE?

Contacteer Ons

Heeft u interesse in één van onze nieuwbouwprojecten? Geef ons een seintje. Wij maken graag tijd om alle details en mogelijkheden te bespreken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij respecteren uw privacy. Lees hier hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.