TE KOOP

Onze projecten in verkoop en ontwikkeling

Binnenkort
Momenteel werken wij de architectuurplannen uit voor deze prachtige locatie in Lochristi. De woningen worden ontworpen in een strakke architectuur met veel licht en ruimte en aandacht voor alle hedendaags comfort en luxe.

Lochristi

Nieuwbouwproject BOSKAPEL

3 strakke nieuwbouwvilla's

BINNENKORT 3 nieuwbouwvilla's in moderne architectuur. Interesse, contacteer ons of kijk snel verder op onze site.

of

Binnenkort
We streven naar een moderne architectuur met veel licht en een groot ruimtegevoel en laag energie verbruik. De woningen zullen worden voorzien van alle nieuwste technieken en doorgedreven isolatie, in combinatie met een hoogwaardige afwerking.

Lede

Nieuwbouwproject LETHA

2 halfopen moderne lage-energie woningen

Het project zal bestaan uit 2 lage-energie woningen opgetrokken in een moderne architectuur.

of

Te Koop
Energiezuinige woningen, uitgerust met warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D, … en een hoogwaardige interieurafwerking die volgens uw eigen smaak kan worden ingericht.

Dentergem (Markegem)

Nieuwbouwproject MARKEGEM

2 halfopen nieuwbouwwoningen

Energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 2 ruime halfopen woningen in klassieke stijl. Interesse, contacteer ons of kijk snel verder op onze site.

of

Uitverkocht
Energetische renovaties, uitgerust met warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem, isolatie, … en een hoogwaardige interieurafwerking die volgens uw eigen smaak kan worden ingericht.

Dentergem (Markegem)

Renovatieproject Markegem

2 halfopen energetische renovaties

Energetische renovaties bestaande uit 2 ruime halfopen burgerwoningen op grote percelen grond. Interesse, contacteer ons of kijk snel verder op onze site.

of

Realisaties

Recent gerealiseerde woningen of projecten

Misschien is het nét dat wat u zoekt of heeft u een andere smaak? Over smaken en kleuren valt niet te discussiëren. Maar wij zijn fier op ons werk en delen deze inspiratie graag met u. Heeft u vragen, plannen, … gezien wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op.

INTERESSE?

Contacteer Ons

Heeft u interesse in één van onze nieuwbouwprojecten? Geef ons een seintje. Wij maken graag tijd om alle details en mogelijkheden te bespreken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij respecteren uw privacy. Lees hier hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.