Projectontwikkelaar én Aannemer

Het beste van twee werelden

Projectontwikkeling is maatwerk en vraagt een gedegen aanpak al naargelang de specifieke situatie. Onze ervaring en inzichten maken dat we u perfect weten te ontzorgen.

Ons jarenlang vakinzicht heeft tot gevolg dat we de noden en valkuilen van een woonproject volledig begrijpen. Net dat maakt ons goed in onze rol als projectontwikkelaar. 

ZEKER WONEN

Samen bouwen aan uw toekomst

Van braakliggend stuk grond tot verkoopbaar terrein: u mag op Zeker Wonen vertrouwen voor een volledige financiële, technische, fiscale en juridische begeleiding. We zetten in op een succesvolle samenwerking met alle partijen – grondeigenaar, vastgoedmakelaar, notaris, landmeter… – en streven naar de meest rendabele oplossing voor elk terrein.

De juiste sfeer en beleving worden gecreëerd door de nauwe samenwerking tussen architecten, landschapsarchitecten, ontwerpers en uitvoerder. Met de juiste ondersteuning wordt ieder project een succes.

As an architect, you design for the present, with an awareness of the past, for a furure wich is essentially unknown (Norman Foster)

projectontwikkeling zeker wonen

Projectontwikkeling

Meerwaarde creëren voor uw grond

Als financieel gezonde onderneming engageren we ons om uw project waar te maken. Zeker Wonen kan daarbij investeringen dragen zoals afbraakwerken of de aanleg van wegenis en infrastructuur. Met creatieve en juridisch-fiscaal juiste oplossingen beogen we een maximale rendabiliteit voor de grondeigenaar.

De jarenlange ervaring van de mensen achter Zeker Wonen, de expertise en persoonlijke aanpak, de snelheid waarmee kan worden beslist, … maken van Zeker Wonen een flexibele en kwaliteitsvolle partner. Daarnaast werken wij dagelijks samen met diverse experten, elk in hun vakgebied, waardoor wij u op alle gebied kunnen bijstaan.

Tijdens de ontwikkeling van uw grond overlegt Zeker Wonen voor u met de bevoegde instanties. Ook de vaak complexe procedures nemen we van u over. Zo vinden we voor uw terrein de perfecte bestemming, conform de mogelijkheden. Uitgaande van een win-win situatie voor alle partijen, kan dit advies ook veel verder gaan en rekening houden met de fiscale wetgeving, successieplanning, huurwetgeving,…

Elk project is uniek en vraagt een eigen benadering. Eén aanspreekpunt loodst u door elke fase van het ontwikkelings- en verkoopproces. Daarbij zetten we telkens de juiste specialisten en experten in, waardoor u geniet van een continue professionele begeleiding.

Realisaties

Recent gerealiseerde woningen of projecten

Misschien is het nét dat wat u zoekt of heeft u een andere smaak? Over smaken en kleuren valt niet te discussiëren. Maar wij zijn fier op ons werk en delen deze inspiratie graag met u. Heeft u vragen, plannen, … gezien wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op.

PROJECTGROND TE KOOP?

Contacteer Ons

U verkoopt een projectgrond? Een af te breken woning of verkavelbare grond? Geef ons een seintje. Wij maken graag tijd om de mogelijkheden in detail te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij respecteren uw privacy. Lees hier hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.