LAATSTE WONING TE KOOP

Bent u op zoek naar een minimalistische, maar praktische gezinswoning nabij Gent? Maak kennis met project BOSKAPEL.

Het project bestaat uit 3 moderne nieuwbouw villa's. Elke woning voorziet in 3 grote slaapkamers, een aparte bureau, ruime woonkamer met open keuken, 2 volledig ingerichte badkamers en 2 grote bergingen. Een leuke indeling met veel ruimtegevoel en lichtinval. Dit kleinschalig woonproject ligt op amper enkele minuten van het centrum van Lochristi en Beervelde. De rustige en residentiële locatie maken van deze omgeving dan weer een perfecte gezinsomgeving. De ideale uitvalsbasis voor een leuke fietstocht, een wandeling in de natuur, ravotten in de buurt, ...

Bouwen aan uw toekomst

ZEKER WONEN

Als algemeen aannemer leggen we ons voornamelijk toe op de ontwikkeling van residentiële woningen en appartementen. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een kwalitatieve nieuwbouwwoning of duurzame investering. Wij ontzorgen u graag met ons huidig aanbod aan nieuwbouwprojecten.

ENERGIE ZUINIG WONEN

De woningen voldoen aan alle eisen van een Bijna-Energie-Neutrale (BEN) woningen. Naast de doorgedreven isolatie, wordt er heel wat aandacht besteed aan verschillende energiezuinige technieken. Zo wordt er een warmtepomp met vloerverwarming en -koeling voorzien, zonnepanelen voor eigen productie van elektriciteit en een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie voor een optimaal binnencomfort.

Laatste Woning

3 architecturale nieuwbouw villa's

NIEUWBOUWPROJECT "BOSKAPEL"

LAATSTE WONING TE KOOP 

Het project omvat drie nieuw te bouwen villa’s, met focus op lage-energie, moderne architectuur en luxueuze afwerking.
We hechten er veel belang aan om uw persoonlijke wensen in te willigen. Wij begeleiden u doorheen het volledige bouwproces en adviseren u over de vele mogelijkheden en materiaalkeuzes die u kan maken. Volledig volgens uw eigen smaak kan de woning op maat worden afgewerkt en ingericht.

Prijzen vanaf 595.270 € excl. kosten (BTW, registratierechten) voor deze afgewerkte woningen, inclusief grondwaarde

Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek.

3 minimalistische nieuwbouw villa's

LOCHRISTI, BOSKAPELLAAN 38

Boskapellaan 38, 9080 Lochristi

Dit kleinschalig woonproject ligt op amper enkele minuten van het centrum van Lochristi en Beervelde. Ook het station van Beervelde is vlakbij (+/- 8min fietsen). Maar ook met de auto kan je letterlijk alle kanten uit naar het werk, de school … of een leuke ontspannende uitstap. De R4 rond Gent of E17 zijn slechts enkele kilometers verwijderd. Ook alle voorzieningen zoals winkels, scholen, grootwarenhuizen, detailhandels, sportinfrastructuur, … zijn vlot bereikbaar. Ook de fietssnelweg F4 Antwerpen – Gent is vlakbij en de bus naar Gent stop bijna aan de deur.
Maar ook natuur en ontspanning vindt u in de buurt. Zo ligt het park van Beervelde of domein Puyenbroeck binnen handbereik.

Kortom, een “triple-A locatie” met goede bereikbaarheid in een rustige omgeving.

Is deze locatie iets voor u? … aarzel niet om ons te contacteren.

CONTACTEER ONS

Blijf op de hoogte

Vul jouw gegevens in en ontvang als eerste de verdere info van dit project.

Wij respecteren uw privacy.
Lees hier hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Wil je meer informatie?

Download de plannen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum.

Heeft u een vraag?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.