VERKOCHT

Helaas ... project LETHA is reeds volledig verkocht. Neem contact op om op de hoogte te blijven van onze (toekomstige) projecten .

Het project bestaat uit 2 moderne nieuwbouw woningen in halfopen bebouwing. Elke woning voorziet in 4 slaapkamers, een aparte bureau, ruime woonkamer met open keuken, volledig ingerichte badkamer en bergingen. Het project situeert zich aan de rand van een bestaande residentiële wijk nabij het station van Lede. De tuinen zijn achteraan nagenoeg Zuid georiënteerd en aan de voorzijde kijken ze uit op agrarisch gebied. Kortom een luxueus project op een fantastische locatie.

Bouwen aan uw toekomst

ZEKER WONEN

Als algemeen aannemer leggen we ons voornamelijk toe op de ontwikkeling van residentiële woningen en appartementen. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een kwalitatieve woning of duurzame investering. Wij ontzorgen u graag met ons huidig aanbod aan nieuwbouwprojecten.

ENERGETISCHE NIEUWBOUW

De woningen voldoen aan alle eisen van een Bijna-Energie-Neutrale (BEN) woningen.

Naast de doorgedreven isolatie, wordt er heel wat aandacht besteed aan verschillende energiezuinige technieken. Zo wordt er een warmtepomp met vloerverwarming en -koeling voorzien, zonnepanelen voor eigen productie van elektriciteit en een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie voor een optimaal binnencomfort.

VERKOCHT

2 HALFOPEN GEZINSWONINGEN

NIEUWBOUWPROJECT "LETHA"

HELAAS … BEIDE WONINGEN ZIJN REEDS VERKOCHT

Het project omvat twee halfopen nieuw te bouwen gezinswoningen, met focus op lage-energie, moderne architectuur en luxueuze afwerking.
We hechten er veel belang aan om uw persoonlijke wensen in te willigen. Wij begeleiden u doorheen het volledige bouwproces en adviseren u over de vele mogelijkheden en materiaalkeuzes die u kan maken. Volledig volgens uw eigen smaak kan de woning op maat worden afgewerkt en ingericht.

Contacteer ons voor om uw eigen projecten te bespreken tijdens een persoonlijk gesprek.

2 halfopen gezinswoningen

MOOI WONEN IN LEDE

Herdergemsestraat 53-55
9340 Lede

Het project is gelegen in een rustige, residentiële en groene omgeving en maken van de locatie de ideale uitvalsbasis voor een leuke fietstocht, een wandeling in de natuur of ravotten in de buurt, …
Bovendien ligt het centrum en het station op wandelafstand. De centrale ligging van Lede en de meerwaarde van het station zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid voor wie richting Brussel of Gent pendelt.

Diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, grootwarenhuizen, detailhandels, … zijn snel bereikbaar in het centrum of aan de “Heiplas” (Dreamland, Delhaize, …)

Kortom, een “triple-A locatie” tussen Aalst, Wetteren en Dendermonde. Is deze locatie iets voor u … aarzel niet om ons te contacteren.

CONTACTEER ONS

Blijf op de hoogte

Vul jouw gegevens in en ontvang als eerste de verdere info van het project.

Wij respecteren uw privacy.
Lees hier hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Wil je meer informatie?

Download de plannen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum.

Heeft u een vraag?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.